Recente updates Wissel reactie discussies | Toetscombinaties

 • ducks 10:07 op 20 October 2018 10:07 Permalink | Antwoorden  

  Bijgewerkt, beter laat dan nooit. Landelijk AA-Nederland, nog steeds niet interactief, voor AA-ers onderling

   
 • ducks 08:25 op 22 November 2010 08:25 Permalink | Antwoorden  

  Naar de GROEP Coi http://aa.werkgroepen.nl/groups/coi/

   
  • Aiden 03:37 op 19 december 2015 03:37 Permalink

   Prachtig initiatief.Ik vroeg me af of ik weillcht de enige antroposoof was in Amsterdam-Noord.Indien het praktisch haalbaar is voor mij zou ik graag meewerken aan het realiseren van deze nieuwe Vrije School.

 • anja 09:00 op 6 November 2009 09:00 Permalink | Antwoorden
  Tags: doelstelling, prikkeldag, voorlichting   

  COI/VPI Uitnodiging PRIKKELDAG 7 november 2009 

  Tot nader order uitgesteld

  Wegens het overlijden van Arnold Nijkerk, actief en betrokken deelnemer van Regio Midden.

  Graag nodig ik u namens Bert Maarssen uit voor onze COI dag in IJsselmuiden op zaterdag 7 november 2009. U kunt prikkels opdoen om voorlichting te gaan geven aan de nog noodlijdende alcoholist. Thema voor deze dag:

  WAT IS JOU DOELSTELLING OM VOORLICHTING TE GEVEN ?

  (Meer…)

   
  • Akina 05:34 op 19 december 2015 05:34 Permalink

   Hoi RuudDe tijd nadert weer dus veel scceus we hebben wat overgemaakt een klein steentje maar vele kleine steentjes maken e9e9n grote kei en die hebben jullie voor deze altijd weer bijzondere actie hard nodig

 • ducks 16:35 op 9 September 2009 16:35 Permalink | Antwoorden  

  WDO 2008-verslag: over kwaadsprekerij gesproken 

  Het WDO 2008 verslag is op http://aa.werkgroepen.nl/ee/index.php/werkgroepen/ te vinden. Gelijk gekeken naar mijn-pakkie-an, AA internet-gebruik en de gebeurtenissen de afgelopen jaren, en ja hoor, ik ga er niet meer te veel woorden aan vuil maken. Een paar, voor hen die van helemaal niks nog weten.

  Over kwaadsprekerij gesproken. Hier wordt aan de hele wereld over het roemruchte internet-project een wel heel erg ‘noordwest’, tendentieus verhaal verteld door Inge de R.

  Opnieuw van wederhoor geen sprake. Er zijn anderen in AA-Nederland die heel anders over de gang van zaken denken. Een herhaling van de bekende aantijgingen uit noordwester hoek. Voorbeelden van werkwijzen om mee te experimeteren worden bijvoorbeeld bijvoorbaat voorgesteld als duivelse kwaden, inbreuk op, etc.. Dat zijn zo van die technieken.
  Onjuistheden, ongenuanceerdheden, ongeinformeerdheden, het getuigt niet van zorvuldige opgebouwde, en getoetste kennis van de materie en gang van zaken.

  Het onthoudt cruciale informatie, zoals bijvoorbeeld de verbijsterende, ter extra-ADC aangetoonde ongeinformeerdheid van niettemin oordelende, stemmende ADC-afgevaardigden.
  Niets van ter discussie gestelde vergader-technieken, het hinderen van grondig informeren van mede-AA-ers, machinaties Wil S. c.s. Niets ook van de bijval en steun die het project wel degelijk tot het abrupte einde ondervond.

  Kwaadsprekerij, staat r. Waar gaaaaat dit over? Ben benieuwd welke dit concreet zijn. We kwamen dit vaker tegen, dat het openlijk benoemen, het niet verdoezelen van minder positieve feiten en gebeurtenissen, als kwaadsprekerij werd betiteld, en rondgebazuind.
  Ja, over kwaadsprekerij gesproken. Ik kan van veel verhalen. Kenmerken van onze ziekte de organisatie in meegenomen, uitgezaaid.

  Lees de map, veel plezier

   
 • ducks 02:46 op 24 May 2009 02:46 Permalink | Antwoorden  

  Uitnodigingen aan werkgroepen: ADC en Conventie 2009 

  Als PDF downloaden:

   
 • ducks 11:39 op 7 May 2009 11:39 Permalink | Antwoorden
  Tags: COI, internet, midden, voorlichtersdag   

  Verslag voorlichtersdag Regio Midden in Austerlitz 

  Een echte agenda was er niet! De dag stond in het teken van de mogelijkheden die Internet AA kan bieden. Eigenlijk de start van een nieuwe ontwikkeling waarvan niemand het einde weet.  
  Op 25 februari 2009 is deze vergadering door de COI voorbereid en op die avond is al een voorproefje gegeven van de mogelijkheden met Internet.

  (Meer…)

   
 • ducks 01:22 op 1 April 2009 01:22 Permalink | Antwoorden  

  Ingekomen: brief Marian Barth – Voorzitter GGZ 

  Binnengekomen via Het Zwarte Gat: 
  Beste mensen van het netwerk verslavingszorg en stakeholders die dit lezen,
   Een verheugende en opbeurende brief van Marleen Barth, voorzitter van GGZ Nederland.  Ze geeft hierin  op ons verzoek haar reactie als werkgeversvoorzitter  op onze – Aanzet tot dialoog over herstel in de verslavingszorg –

  We zijn erg content  met haar reactie. Het betekent voor ons dat we in ons 10 jarig jubileumjaar een mijlpaal hebben bereikt. We zijn in het stadium beland dat we een volwaardige gesprekspartner voor werkgevers zijn.
  Rest me nog op te merken dat we daar met beroepsgroepen in RvBO verband ook druk mee bezig zijn . De verzekeraars zullen binnen afzienbare tijd ook wel volgen. daarna komen de volgende schillen an bod, woningbouwcorporaties, UWV etc.
  Zal het Zwarte Gat dan toch van kleur gaan verschieten?

  Graag jullie reactie hierop: Stichting Zwarte Gat – t.a.v. de heer G. Zwart – Mulderskamp 129 – 7205 BT  ZUTPHEN 
  (Meer…)

   
 • ducks 00:47 op 18 March 2009 00:47 Permalink | Antwoorden  

  Zaterdag 28 Maart Austerlitz: Regio Midden 

  coi-buddypress-200De komende bijeenkomst voor regio Midden op zaterdag 28 Maart om 10.30 uur in Austerlitz staat geheel in het teken van een aantal verassende, nieuwe mogelijheden die internet AA-ers en hun werkgroepen momenteel te bieden heeft.

  Voor wie “op Hyves zit” zullen de mogelijkheden bekend voorkomen, voor ons als COI-commissie was de demonstratie in kleine kring een heel bijzondere kennismaking en daarna thuis bij het zelf uitprobern – soms niet even handig, we zijn ook maar beginners – een bijzondere ervaring.

  Dit willen we dus – met het oog op deze nieuwe kansen voor AA-ers, AA en de werkgroepen, en het belangrijkste, voor de zoekende alco – groter overdoen: in het kerkje in Austerlitz een prikkelende demo en actieve werk-bijeenkomst met online internet

  Social internet. Uitgangspunt, en centraal de individuele alco zelf!

  en als we eraan toekomen op deze dag

  austerlitz-buddypress-200Zoekervinder, googlen naar naar hulp, of contact in de buurt

  • Ik wil wel met je praten, een nieuwe? benadering

  Een voorproefje, alvast beginnen?
  Surf naar http://aa.werkgroepen.nl/  en registreer, neem een account – zoals dat op internet heet, en verken de vele mogelijkheden, met andere AA-ers online..

  In Austerlitz praten we verder

  Namens COI-Midden,
  Bert Maarssen – Voorzitter

  Plaats: RK kerkje, Oude Postweg 137, Austerlitz.
  DatumTijd:  Zaterdag 28 Maart.  Zaal open: 10.00 uur. Aanvang 10.30 uur.

   
c
Maak een nieuw bericht
j
volgende post/volgende reactie
k
vorige post / vorige opmerking
r
Antwoorden
e
Wijzigen
o
toon / verberg reacties
t
ga naar boven
l
ga naar log-in
h
hulp weergeven/verbergen
shift + esc
Annuleer
× Hoe kan ik je helpen?