‘Mijn’ AA-werkgroepen.net

Als je bent ingelogd zie je aan de rechter bovenkant(in de donkergrijze balk) ‘Hallo, en je naam’.
Houd je daarop stil met je muis, klapt er een schermpje open, daarin vind je eenvoudig terug wat bij jou ‘hoort’; je vrienden, je groepen waar je aan meedoet, de activeiten die je uitgevoerd hebt, om maar iets op te noemen.

‘Ons aa.werkgroepen.net’

In de blauwe balk(ook weer als je bent ingelogd), vind je Activiteiten sitewide, Forums, Groepen, Leden en Sites, dat is het ‘algemene gedeelte’ van aa.werkgroepen.net. Klik je daarop zie je alle Activiteiten sitewide, Forums, Groepen, Leden, Sites

Samengevat: rechts bovenin in de grijze balk bij ‘Hallo, en je naam’ is ‘jouw aa.werkgroepen.net’In de blauwe menubalk vind je ‘ons aa.werkgroepen.net’

Hopelijk ben ik een beetje duidelijk…